Pri kupovini preko našeg web portala:

Svaki poručeni proizvod šaljemo najkasnije 2 radna dana od datuma porudžbine ili prijema uplate, kurirskom službom, poštom ili na način naveden u porudžbini,ukoliko se vase preduzeće nalazi u Beogradu mocuća je isporuka u roku od 24h(u zavisnosti od poruđžbine) i cena dostave je besplatna.

Cena isporuke zavisi od tarife kurirske službe, bez obzira na vašu lokaciju i količinu robe koju ste poručili i podrazumeva transportno pakovanje i isporuku do adrese koju ste naveli u porudžbini. Uobičajeno se ove cene kreću od 200 – 300 RSD po isporuci. Za sve porudžbine preko 8.000.00 RSD troškove prevoza snosi prodavac „Tavros“ doo.

Prosečno vreme potrebno za isporuke u Srbiji je jedan do tri dana od trenutka slanja, u zavisnosti od lokacije i načina isporuke.

Proizvode isporučujemo samo na teritoriji Srbije.

Svi proizvodi se nalaze na lageru. Ukoliko se ipak dogodi da neki od poručenih iz bilo kog razloga bude nedostupan, obavestićemo vas o tome i ponuditi odgovarajuću alternativu.

Tavros d.o.o. ne prihvata odgovornost za bilo kakav propust ili kašnjenje koje je delimično ili u potpunosti uzrokovao požar, eksplozija, rat, pobuna, gradanski nemiri, zabrana od strane vlade ili drugog nadležnog organa, štrajkovi, prekidi rada, propust u nabavci ili bilo koji drugi faktor koji je izvan naše kontrole.

Artikle treba proveriti što je pre moguće nakon prijema robe. Neće biti uvažene reklamacije za oštećenja, manjak ili propuste u pakovanju ukoliko se ne prijave u roku od 72 sata nakon prijema robe. Ukoliko imate primedbe na isporučeni artikal, molimo vas da nas kontaktirate na telefone: 011 / 318-06-40, 011/318-8257  kako bi smo razmotrili vaše primedbe i pronašli najbolji način da rešimo nastali problem.